Vil du spille dart?

Så er der godt nyt. Jan (Simmersted Byvej 10) vil gerne oprette en dartklub og til det søger han klubfæller der vil hjælpe med at starte op. Hans plan er at søge et beløb via borgerbudgettering til opstart/udstyr.

Jan fortæller at han tidligere har spillet dart på et andet plan end værtshusdart. Han håber at der måske er andre i området som har lyst til at spille dart en gang om ugen i Multihuset, måske torsdage kl.19.30 – 22

I første omgang starter vi fra nul og bygger langsomt klubben/foreningen op med råd fra Dansk Dart Union.

Hvis vi efter et års tid når frem til at vi gerne vil have lidt modstand, syntes jeg vi skal melde os ind i DDU (Dansk Dart Union)  For derigennem at møde andre hold fra det sydjyske. (501 regler)

Så hvis du er til dart (ikke værtshus dart) så kontakt gerne Jan eller mød op til borgerbudgettering d. 26. august 2020.

Via borgerbudgettering, kan der søges et starttilskud til udstyr, så mød op og giv din stemme. Det kræver at du møder op 26. august hvis projektet skal have stemmer nok til at få tilskud.

Har du spørgsmål eller vil tilkendegive at du også går med en dart pil i maven (selv om den jo helst skal sættes i bul) Har du lyst til at være med til det praktiske med at få startet op og lave en forening/klub er du velkommen til at skrive en sms til Tlf. 5188 2110 eller mail til jank2110@gmail.com

Venlig hilsen   
Jan Andersen   
Simmersted Byvej 10 th

Måske skal den hedde Simmersted Dartklub, Amors drenge eller måske skal den hedde noget tredje, du kan være med til at få indflydelse, hvis du kontakter Jan.

Drenge, mænd og mandfolk nu skal I altså op af stolene, her er chancen for en ugentlig friaften fra tv og kone i godt selskab. (Der er sikkert også plads til kvinder, måske ligefrem et kvindehold, men måske skal vi bare lade mændene om at kaste pile mod en tavle …)

red and green dart pins on dart board
Photo by icon0.com on Pexels.com
Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email