Vil du fritages for husligt arbejde?

Kan du bygge et hegn ved Naturskolen?

De fineste lærkestammer i 3 meters længde er sponseret til formålet. Det er et hegn a la Jørgen Duus’s hegn som vi gerne vil have sat op mellem Østerskovvej og parkeringspladsen. Det skal markere grænsen mellem parkering og vej, men ikke være 100% øgle sikker.

Du eller dit hegnssjak får ret frie hænder til projektet og da det jo er et velgørende formål, så må du kunne forvente at blive fritaget for alt husligt arbejde fra planlægningsprocessen, byggeprocessen og indvielsen er overstået.

Vi forstår også hvis dagens arbejde skal startes og sluttes med en Fuglsang – og måske en grillpølse. Der vil være en grill til fri afbenyttelse og øllene kan holdes kolde i bækken.

Vi er godt klar over at et sådant projekt kommer til at tage lang tid….

Vi har også brug for en låge, gerne i samme stil ved stien op af bakken. Det er naturligvis et projekt der vil kunne fritage dig for en del haveopgaver her i foråret, for den er jo meget vigtig – for børnenes skyld….

Kontakt Vibeke Rosenkilde hvis du har lyst at hjælpe, enten som tovholder eller hjælper. (nogen skal jo holde øje med øllene i bækken…)

Vibeke Rosenkilde

Initiativtager Simmersted Naturskole

Kongstedvej 2, Simmersted
Tlf. 21144410

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email