Vi mangler kun 7 loppemarkeder….

Skilteholdet er på plads og Gitte Borst 23345180 er tovholder. Hun tager sikkert mod en ekstra hånd hvis du har tid at sættte et enkelt skilt eller 2 op.

Men vi mangler stadig 7 loppemarkeder og jeg er næsten sikker på at der er 7 der har tænkt på at deltage men ikke lige har fået sig tilmeldt pr. sms tlf. 24931069 man må gerne ringe og tilmelde sig.
20 små loppemarkeder blev afholdt med stor succes i 2016, langt over 20 havde lavet en lille bod derhjemme og der var et fremragende besøgstal. For at hjælpe med markedsføring bidrager man hver især med 50 kr. til Facebook annoncering.

Hjælp lige med at prikke til naboer omkring tilmelding. Måske kan I evt. lave boden sammen og holde hinanden med selskab eller skiftes.

Hvis man nu skal til Gerda’s fødselsdag, så kan det jo være at man kan sætte teenageren til at stå for salget….. måske mod procenter af salget, så bliver procentregning samtidigt øvet.

Man behøver ikke en masse lopper, mindre kan gøre det. Men det er da dejligt at få ryddet ud i overskuddet af ting og samtidigt få indtjent lidt til nye helt nødvendige køb…

Så kan du finde 5 ting du ikke behøver mere og sætte dem ud til vejen d. 25. august 2019 så tilmeld dig straks…

Jeg skubber deadline til 7. juli og er der ikke 20 tilmeldte så bliver det aflyst.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email