Vi har brug for din hjælp til at markedsføre Påskebazaren

Du behøver bare løfte een finger…. tryk på like og del HVER gang du ser noget med Påskebazaren. Bare rolig dine venner bliver ikke spammet hver gang, det skal Facebook nok sørge for.

Der er lavet en en begivenhed på facebook som vi rigtig gerne vil have hjælp til at dele. Facebook side som vi håber I vil hjælpe os med at dele opslag fra i tiden op til d. 28. marts. Hver eneste deling har en kæmpe betydning, for det betyder større synlighed for bazaren. Hver eneste ekstra gæst betyder større overskud. Overskuddet går til drift af Multihuset som kommer os alle til glæde.

Et par gode råd i forbindelse med Facebook til dig der gerne vil være rigtig flittig at hjælpe.

  • Start med at like siden Simmersted Påskebazar
  • og tryk interesseret eller deltager på Begivenheden
  • Kommenter så mange opslag som muligt – det fortæller Facebook at det er interessant indhold og derved bliver det sendt ud til flere. Bare ganske få ord er fint…. glæder mig, ih hvor spændenede osv det har er kæmpe effekt på hvor mange der får vist opslaget.
  • Del opslag og skriv gerne en tekst med opslaget, fordi delinger der er er skrevet noget til, når ud til flere. Skriv fx:

Jeg skal til Simmersted Påskebazar og Livsstilsmesse d. 13. april fordi …….

Ses vi til Simmersted Påskebazar og Livsstilsmesse d. 13. april?

Tag dine FB venner i opslag eller kommentarer.

Lav gerne aftaler med kollegaer, venner og familie om at mødes der. Mange vil jo gerne, men skal skubbes lidt for at det bliver til noget. Aftal fx at mødes der på et bestemt tidspunkt. Hver eneste gæst du får til at komme er med til at skabe større overskud og I får en hyggelig dag sammen. Du skal naturligvis ikke dele alle opslag og derved spamme dine venner. Vælg dem du synes bedst om og del dem med en indledende tekst eller kommentar. Effekten vil være enorm hvis 100 deler et par opslag hver især.

På forhånd tusind tak for hjælpen

Mange hilsener

Louise og Bazargruppen

Ps nedenstående billede kan du indsætte i din email signatur

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email