Undskyld :-)

Var der nogen der kedede sig i går? Jeg håber ikke at der var nogen, der kedede sig igår aftes til fællesspisning i Multihuset. Alle kunne sågar slippe for at sidde ved ægtefællen. Hvis de respekterede bordplanen altså. Bordplanen var lagt ud fra et ønske om at gøre nytilkomne i sognet til en del af fællesskabet, især for dem under 60. Så hvis du lærte en ny at kende igår, så var det en succes set fra min side. Bare rolig det bliver sikkert ikke en vane, næste gang er det Revy fest. Da kan du sidde og vogte over ægtefællen og undgå at lære nye mennesker at kende ved at tilmelde dig i den sædvanlige gruppe.

Men undskyld til dem der havde regnet med at de fik lov at sidde ved ægtefællen og dem som de kender. Jeg tager alene al skylden for ubehaget man er blevet påført en hel aften, og jeg tager også skylden for det dårlige vejr idag. Men jeg synes også det var en skide god fællesspisning og dem skal vi have mange flere af. Næste chance er sommerfest med revy og grisespisning.

Tilmelding til Revybuffet 12. juni til Ruth på tlf. 74506432 el ruersilberbauer@bbsyd.dk gør det straks eller allersenest 7. juni.

For arrangørerne (Jagtforeningerne og Husholdningsforeningen) er det fantastisk med så stor tilslutning som der var i går – mellem 140 og 150 gætter jeg på vi var til fællesspisning. Tusind tak for opbakningen. Så er det altså sjovt at arrangere fællesspisning. Ved tilmeldingsfristen var der tilmeldt 115. Fristen for tilmelding er sat af praktiske hensyn. Det er der mængderne af råvarer beregnes, bestilles og bordplanen lægges. Vi regner altid rigeligt, så vi kan sige ja til nogen få, der i sidste øjeblik fået tid til at deltage. Det er skønt og vi har da ikke lyst at sige nej til et par sidste øjebliks tilmeldinger. Men sene tilmelding pga sjusk og slendian er altså træls for arrangørerne. Det er der hvor noget der har været velplanlagt kan komme til at virke kaotisk.

Så skal vi ikke hjælpe hinanden med at huske hinanden på at tilmeldingsfristen nærmer sig til et arrangement…….. Revy, Revy, Revy tilmeldingsfrist 7. juni……Meld til idag. Mind naboen om at det er på høje tid.

Tusind tak for fremmødet i går. Og tak til de to super dygtige opvaskepiger Sara og Kristine som tog 3 timer med opvask. Dem kan I roligt booke til private fester.

Mvh Louise

022027026 025 024 023029

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email