Til vandværkets forbrugere

I går formiddags stoppede vandforsyningen fra vandværket. Der var opstået en fejl på elnettet i Maugstrup, så der manglede en fase. Ret hurtigt fik elforsyningen lokaliseret fejlen og sendt en montør herud. Montøren kan ret hurtigt konstatere at han ikke har reservedele nok med til reparationen. De ekstra reservedel bliver bragt herud i løbet af en time. Så efter ca 2,5 timers stop starter vi vandvæket igen.

Der er normal forsyning igen på hele ledningsnettet efter 1,5 times drift.

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen

Fællesvandværket Maugstrup



Tilføjelse fra redaktøren…

Jeg var på cykeltur da vandet forsvandt, så for nu og se om der var udsigt til et bad ved hjemkomsten lagde jeg hjemturen omkring vandværket. Formand Christian stod klar i døren, vist ganske tilfreds med at det var elværket der var årsag til at der ikke var vand i hanerne, men ikke desto mindre træt af at der var uregelmæssigheder. Jeg tror også vi kan sige Maugstrup/Ringtved har været MEGET uheldige i år.

Godt vi har en vandværksformand der slipper alt hvad han har i hænderne når der mangler vand. Ham er vi heldige at have, giv ham et klap på skulderen næste gang du møder ham.

PS Hvis der mangler vand, tryk eller andet med vandværket så ring til Christian telefon 20236630 redaktøren kan intet gøre…

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email