Stort fremmøde til Generalforsamling

Stort fremmøde til generalforsamlingen i Fællesvandværket Maugstrup

Onsdag, den 27. februar blev der på Maugstrup Kro afholdt generalforsamling i Fællesvandværket Maugstrup med hele 62 deltagere – ca. 20 % af andelshaverne. Selskabet er resultatet af fusionen mellem Hjerndrup og Maugstrup vandværker.

I 2018 startede vandforsyningen fra Maugstrup via nyt ledningsnet. Hjerndrup Vandværk blev nedlagt, og på grunden er der opsat en ny pumpestation. En pryd for øjet.

Det nye vandværk har kørt upåklageligt og udpumpet 79.000 m3. Selv om det var en tør sommer, viser jævnlige kontrolmålinger i boringerne, at der ikke er problemer med levering af vand. Analyserne viser, at kvaliteten er i orden. Ingen fund af pesticider. Folketinget har vedtaget nye regler for boringsnære områder, men de nye regler kendes endnu ikke i praksis.

Med hensyn til økonomien, er takstblad og budget godkendt af kommunen, og der sker ikke prisændringer i indeværende år. Dog blev der varslet mindre prisstigninger til næste år.

Bestyrelsen arbejder med flere henvendelser om at blive tilsluttet vandforsyningen. Desværre har man været nødt til at rykke for betaling hos enkelte forbrugere. Heldigvis er det blevet bedre gennem 2018.

Der var genvalg til Christian Greve Hansen, Klaus Meng og Niels Martin Aggesen samt nyvalg til Jens Hjorth, idet Lone Jørgensen ikke modtog valg. Der var god debat og ros til bestyrelsen, men særligt et indlæg skal fremhæves. En ny tilflytter udtalte, at han var meget glad for at være flyttet til område, hvor der bare er styr på tingene, og nød sin første deltagelse i generalforsamlingen.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email