Støt vores hold til Stafet for livet i Haderslev

Vi nærmer os næsten 40 deltagere. Vi håber, at du allerede har tilmeldt dig på vores hold ” Maugstrup Simmersted” til Stafet for Livet i Haderslev. Hvis ikke så skynd dig at gøre det!

Sådan kan du være med til at støtte op om vores hold

· Deltage på vores hold ved at tilmelde dig på : https://www.stafetforlivet.dk/stafet/haderslev/deltag-til-stafetten/deltag-pa-et-hold/find og find Maugstrup Simmersted Holdet.

· Hvis du vil støtte med et kontant beløb så kan det indbetales direkte på vores hold på Stafet for Livet https://www.stafetforlivet.dk/stafet/haderslev/stoet/stoet-et-hold

· Du kan også støtte os pr. omgang der bliver gået/løbet – mail jytte

· Du kan også tænde et lys for en som kæmper, eller som er blevet rask, eller for en som du måske har mistet. Sidste år var der knap 1400 lysposer som pyntede hele damparken hele natten – fantastisk syn. –Brug dette link https://www.stafetforlivet.dk/stafet/haderslev/stoet/koeb-lys

· Hvis du har noget som du/I kan donere til holdet, det kan være vand, juice, sodavand, kaffe eller forplejning, så send en mail til holdleder Jytte Schmidt jytte, eller ring på 23448213, så aftaler vi det praktiske.

Vi ses i Haderslev til Stafet for livet den 5.-6. september.

Med venlig hilsen

Jytte Rabæk Schmidt mobil 23448213

MVR Consult støtter Maugstrup Simmersted holdet til Stafet for Livet i Haderslev, det samme kan din virksomhed gøre!

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email