Slip for tøj der sidder for stramt

Info tavleDu behøver hverken motionere eller spise sundt med denne metode. Alligevel kan du på 2 sekunder slippe for at kjoler/bluser/bukser strammer. Det eneste du skal gøre er at være hurtig til at få det gjort, altså før du rammer sofaen i aften eller allersenest fredag aften. Du pakker tøjet pænt ind i en pose og aflevere det på Østerskovvej 2. Vupti så strammer tøjet ikke mere.

Kreativ forening vil gerne tjene en skilling til Loppemarkedet på lørdag d. 20 aug. Derfor modtager de tøj i pæn stand, til deres bod på Østerskovvej 2. Tøjet kan stilles ved garagen i plastikposer/ sække. Der vil ligeledes være cafe hvor vi vil sælge kaffe og kage, så hvis man har lyst til at donere en pladekage er de meget velkommen. Kontakt Alexsandra på 60398592.

Det behøver selvfølgelig ikke være tøj der sidder for stramt eller slapt. Måske er det bare ikke dig mere, eller måske har du lyst til at få plads til nyt tøj i skabet….

Hjælp os med at dele budskabet om at der er loppemarked. På Facebook kan du dele begivenheden – gør det MEGET gerne og tilmeld dig hvis du laver loppemarked. Der er ingen tilmelding ud over at du kan klikke på DELTAGER knappen, men jeg vil gerne have sms om at du deltager. Lav gerne et opslag på begivenheden med nogle billeder af dine lopper. Sæt et skilt ved vejen så ingen er i tvivl om at du holder loppemarked, især hvis ikke du lige bor på Ringgaden eller Sim. Byvej.

Jeg har sedler jeg meget gerne vil have hængt op. Hvis du selv kan printe kan du finde et eksemplar Tavleophæng

Ellers kan de fåes hos mig, Haderslevvej 30 jeg lægger dem på postkassen til selvbetjening. Bare du sætter een op er det fantastisk.

 

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email