Skindet bedrager

Når der bliver udsendt nyheder fra Maugstrup Tidende, så er det kun overskriften fra det seneste opslag der står i emnefeltet i din indbakke. Det er derfor vigtig at du lige klikker ind og ser alle dagens overskrifter. 14. marts var det Livsnydergruppens generalforsamling der stod i emnelinen på nyhedsmailen. Selve mailen gemte yderligere 3  spændende opslag som du var gået glip af hvis ikke du klikkede ind og så hele mailen.

Læs om de 3 andre her: Så er de første søm slået i…  Vil du være med i loungegruppen?  og Maugstrup Kirkekor prøver noget nyt

Hvis du er vild med at få nyhederne helt varme, så kan du på Facebook tilmelde dig notifikationer på Maugstrup Tidendes facebookside004 Så får du nye opslag indenfor få sekunder efter at de er opslået. Du er selvfølgelig altid velkommen til at dele arrangementer, skriv gerne hvorfor du deler, så når din deling ud til flere.

Dagens gode nyhed er at Lotte Meienburg fra Simmersted er klar til at hjælpe med at holde aktivitetskalender opdateret. Den er jo tilgængelig for alle foreninger, men hvis det kniber for nogen at tilføje aktiviteter, så er Lotte klar til at hjælpe. Hun kan også hjælpe med at lave opslag her på Maugstrup Tidende. Lotte laver et opslag meget snart hvor der er kontaktoplysninger, så gør endelig brug af hende.

Mange hilsener

Louise

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email