SimFit 24/7

Ja, sådan hedder vores nye fitness-forening, som igennem de kommende måneder skal gøre alt klar til, at vi alle sammen får mulighed for at svede igennem i det nye fitness-lokale på Multihusets førstesal.
Navnet blev besluttet på den stiftende generalforsamling her i aften (den 21. september) i Multihuset. Der blev også vedtaget vedtægter og valgt en bestyrelse til den nye forening. Dorthe Skjærris blev valgt som SimFit 24/7’s første formand, og Bent Jensen blev valgt som kasserer. Som menige bestyrelsesmedlemmer blev valgt Tine Boulund Christensen, Marianne Amtoft, Tina Skade og Jørgen Grau.
Tillykke til alle de valgte og tillykke til os alle sammen fordi vi med SimFit 24/7 har fået en ny forening her i lokalområdet, som vi uden tvivl kommer til at høre rigtig meget mere til i den kommende tid.

Den nyvalgte bestyrelse for SimFit 24/7 - Fra venstre: Bent Jensen (kasserer), Dorthe Skjærris (formand), Tina Skade, Marianne Amtoft, Jørgen Grau og Tine Boulund Christensen.

Den nyvalgte bestyrelse for SimFit 24/7 – Fra venstre: Bent Jensen (kasserer), Dorthe Skjærris (formand), Tina Skade, Marianne Amtoft, Jørgen Grau og Tine Boulund Christensen.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email