Påskebazar 2022

Der er mindre end 2 måneder til Påskebazar 2022 åbner dørene. 2 år har man måttet aflyse pga Corona men nu tælles der atter ned.

For dem der adrig har hørt om Påskebazar så er det en af årets store begivenheder. Her møder man op og spiser kaffe og kage til man revner med god samvittighed. Der er et væld af boder med kunsthåndværk, blomsterdekorationer og delikatesser til ganen.

For de strikkeglade er der godt nyt

I år er der besøg af strikkeguruen Mette Larsen med lokale modeller som viser hendes spændende strik.

Inden man går hjem er der årets første grillpølse og øl i teltet udenfor, grillpølser alene er jo rigeligt til at man tager med til påskebazar.

Påskebazarens overskud går til driften af Multihuset, jo flere besøgende desto større overskud. Så hvis du kan invitere gæster og hjælpe med at reklamere for Påskebazaren så er du med til at støtte Multihuset.

Påskebazarens facebook side finder du her vær med til at dele gerne opslagene der kommer i den kommende tid, jo flere delinger desto flere besøgende kommer der. Der lægges et stort arbejde i at arrangere bazaren, så det er selvfølgeligt dejligt når der kommer mange besøgende.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email