Nyt fra Simmersted Kreative Forening

Bestyrelsen har nu lagt program indtil sommerferien og det byder på mange forskellige ting bl.a. Patchwork, hækling og maling på sten.

Kom og vær en del af fællesskabet i værkstedet: Vi tilbyder nogle aktiviteter, men du behøver ikke at deltage i de fælles aktiviteter for at være med. Vi har plads til alle, også dem der bare har brug for at sidde og lave deres egen ting, mens de får ”en lille snak”.

·         Broderi: Er den del af et projekt ”Waste of time” som vi deltager i sammen med TRAPHOLT. Du skal tilmelde dig ved Vibeke 21144410.

·         Kaffe og te: Medbring selv drikkevare, pulverkaffe og te. Der er en kogekedel i køkkenet så vi kan varme lidt vand.

·         Bliv medlem: Frem til jul koster det kr. 75,-. Kontakt Jette Rosendahl 22905236.

Program indtil sommerferien

20. april patchwork. Medbring selv symaskine, saks, stof osv. Alt det du skal bruge
27. april Dekoration sten. Broderi. Tilmelding til Vibeke 21144410 (Broderi er en del af waste of time)  Medbring selv sten og hvad du har af maling og pensler.
4. maj Der er ingen fælles aktivitet denne dag, da der er Lysfest i Haderslev.
11. maj  Hækling og Broderi. Se nederst på siden. Kom og lær at hækle. Medbring garn, (bomuldsgarn er godt at starte med) og en hæklenål str. 2,5- 3. Medbring også gerne en computer eller tablet.
18. maj Hækling og Broderi. Vi ser hvordan det går ned arbejdet fra sidste uge, og hækler videre.
25. maj Dekoration af sten og Broderi. Medbring sten og hvad du har af maling og pensler.
1. juni Kreativ aften/strikke café. Medbring det du har lyst til at lave. Vi mødes hygger os sammen. Måske kan vi sidde ude.
8. juni Aften for mødre med spædbørn og søskende. Maleri. En aften med mulighed for at være kreativ sammen med andre. Vi hjælpe med at aktivere og passe børnene.
15. juni Sidste fælles aften. Kreativ aften/strikke café. Medbring det du har lyst til at lave. Vi mødes hygger os sammen. Måske kan vi sidde ude. Bestyrelsen holder møde for at planlægge næste sæson.

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email