Nyheder søges

Flere har spurgt om jeg holder sommerferie siden der ingen nyheder kommer, ingen har turde spørge om jeg atter har fumlet med teknikken. Men nej, ingen af delene. Men en god sommer vaffel is har jeg dog fået, faktisk så stor at jeg ikke kunne spise op. Tænk at det skulle overgå mig, skammeligt.

Men ellers sker der ikke noget, eller gør der? Hvad sker der rundt om i haverne i Ringtved, Maugstrup, Kastvrå, Simmersted og Hjerndrup? Jeg laver gerne en lille billedreportage, hvis jeg får tilsendt billeder eller bliver inviteret på en kold Pepsi Max eller hjemmelavet saftevand.

Bygger I havebassin af bigballer, har hunden fået hvalpe, har du en taget en fugleunge i pleje – ingen nyhed er for lille når der er agurketid. Kom frit frem og lad andre få fornøjelse af din historie.

Vi kan da også tage en hurtig omgang køb, salg og bytte. Har du en plæneklipper i overskud, har du flere bær i haven end du selv kan bruge, mangler du en fiskestang.

Ordet er frit – næsten….

På Facebook er der en spændende gruppe med Gamle billeder fra Maugstrup, prøv at gå ind og se. Læg gerne selv billeder ind i gruppen. Hvis du ikke er igang med Facebook endnu, så kom til EDB Cafe d. 5. august kl. 19 i Multihuset.

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email