Naturskolen søger blomster sponsor

Nu har du chancen for at støtte Vibekes blomstersalg til fordel for den kommende naturskole – UDEN at skulle skulle give konen eller kæresten blomster…..Det kan nemlig gøre koner indbildske og skabe forventning om at det vil ske igen…

Som blomstersponsor giver du et beløb til materialer, så overskuddet bliver endnu større til fordel for naturskolen. Du bestemmer helt selv beløbet.

Du kan lave en aftale med Vibeke på tlf. 21144410 du kan mobilepay et beløb eller lægge et anonymt bidrag i hendes postkasse på Kongstedvej 2.

Et anonymt bidrag kan være en løsning, hvis du har penge som konen ikke kender til.
For tænk hvad konen ville kunne finde på at bortøde dem på – en middag for 2 der kræver at du skal vaskes og have skjorte på eller et nyt plankeværk som du skal sætte op.

Men du kan selvfølgelig også bare bestille en buket når hun næste gange laver buketter. Det sker når der er Kreativ messe for kunst håndværk og livsstil på Bispen 7. og 8. marts 2020.

Følg naturskolen på Facebook

Påskebazaren er også fyldt med blomster

Der er selvfølgelig også mulighed for at købe blomster til Påskebazaren, hvor det er til fordel for Multihuset. Så gem et par kroner til 4. april.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email