Mød nye mennesker i november

Uanset om du har boet her hele livet eller lige er flyttet til er der mange naboer du endnu ikke har mødt.
Vi vil så gerne se nye deltagere til aktiviteter og arrangementer.

Der er så mange måder at møde nye naboer…. nu nævner jeg lige i tilfældig rækkefølge….

Mød op til fællesrengøring i Multihuset 12. november kl. 9 – der er opgaver for enhver og det er GRATIS at deltage… forfriskning serveres undervejs og der er garanti for godt selskab.

Dart-klubben er for alle der har en arm og kan gå op af trappen til Multihusets 1. sal. Resten kommer helt af sig selv. Pile kan lånes og der er 3 målskiver at sigte efter. Hver mandag aften kl. 19, bare mød op.

Tirsdagsklubben for dig der er 60+ hver tirsdag kl. 14 i Multihuset, foredrag, sang, spil og kaffe. Tag selv kaffekop med.

Kreativ forening har udvalgte onsdage åbent værksted i Multihuset. kl. 19 næste gang er 16. november. Mød op og find ud af hvad du kan bruge værkstedet til.

Deltag i Ladies Night på kroen d. 18. november
For piger og damer uanset alder. Tilmelding senest 14.11. Louise tlf. 24931069

Lokalhistorisk har inviteret til reception d. 24.11. kl. 14 hvor et nyt skrift om Industriklynge Kastvraa præsenteres. Der er kaffe og ikke mindst masser af kage. Kom og mød andre med interesse for historien.

Idrætsforening har både Badminton, Yoga, Senior Yoga, Jumping Fitness og meget andet. Det er altsammen på hold hvor du slet ikke kan undgå at lære nogen at kende. Simfit er derimod åbent hele døgnet og der kan du svede i fred lige når det passer dig.

Simmersted Jagtforening har en skydebane på Kongstedvej hvor du kan skyde lerduer i konkurrence med andre. Der er godt selskab og konkurrenceånd.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email