Mens vi venter på gyllesæsonen….

Kan vi gå en tur på Clausens Markvej, der er så flot og man har god afstand til alt og alle. En Corona sikker gåtur i solskin med masser af lærkesang.

Gør det så snart du kan, vi ved at gyllen snart skal fra beholder til mark. Der er ingen vej udenom, hvis vi vil have mælk og flæskesteg.

Men lige nu skinner solen og har man brug for frisk luft er det nu muligt at gå fra Sommerstedvej 5 til Haderslevvej lidt vest for nr. 21. Der er sat en bænk ved vandhullet for enden af markvejen og her er der ro og plads til at trække vejret. (Det anbefales at sætte sig midt på bænken, da der er et par skruer der stikker en smule, hvor benene er sat på, men det opdager man helt sikkert…)

Clausens Markvej

Er velegnet til barnevogne og nye cyklister indtil vandhullet for enden af markvejen. Man kan på gåben (og gummistøvler) gå over græsmarken til Haderslevvej, løbe må man naturligvis også gerne.

Claus har – indtil videre – også givet lov til at man må cykle hen over marken fra enden af markvejen til Haderslevvej, Det kræver dog en særdeles god kondition og egnet cykel, man følger naturligvis sprøjtespor når de findes. (ligenu er marken dog lagt ud i græs)

Så jer med smarte mountainbikes – bare sæt kurs over marken.

I løbet af april forvandles området omkring vandhullet til en grøn oase.
Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email