Livsnyderne lukkede og slukkede med manér

4 fantastiske kvinder har valgt at stoppe på toppen.

430.000 har de tjent og uddelt

Lis Duus (Kreativ forening) og Bent Juhler (Simmersted IF) Livsnyderne: Hanne Nissen, Ingeborg Hjort, Jonna Boye og Ulla Toft

Hvad der startede med en kalender for 15 år siden er igennem tiden blevet til bøger, koncerter, serveringsservice, katalogpakning, overskudsbod og mange andre ting. Alt sammen med det ene formål at tjene penge til gavn for kulturlivet i vores område. Selvom Multihuset har fået langt den største del, så er mange andre foreninger også blevet tilgodeset.

De sidste midler blev i går aftes tildelt 2 foreninger og 2 enkeltpersoner.

Simmersted IF fik 11.500 fordi de utrætteligt hvert år laver en sommerfest som er til glæde for hele lokalområdet uanset om man er aktivt medlem eller ej. Det er kæmpe planlægnings udfordring og en tung økonomisk opgave at gøre sommerfesten attraktiv år efter år. Stort tillykke til Idrætsforeningen.

Kreativ forening fik hele 15.000 til at investere i fortsat at lave et kreativt frirum i Multihuset. Foreningen er igennem tiden ændret sig fra at være Simmersted Husholdsningforening – som næppe havde mandlige medlemmer til idag at være for hele området, skolen og med aktiviteter for hele familien selvom kvinderne jo nok er i stort overtal. Stort tillykke, det bliver spændende at høre hvad de finder på at investere i.

Om foreningerne viste noget på forhånd ved jeg ikke, men enkeltpersonerne gjorde helt sikkert ikke. Selvom Livsnyderne jo består af 4 kvinder så har der jo været mange mænd sat i sving med praktiske opgaver og deres 4 ægtefæller har utallige gange slæbt stole og alt det tunge. Men ægtefællerne fik altså hverken det ene eller andet. Opvasken og stoleopsætning har de dog helt sikkert fået lov at hjælpe med da vi gik hjem. Tak til de tålmodige ægtemænd.

En mand der ofte op helt af sig selv gør det, man ofte glemmer og bagefter ærger sig over man ikke fik gjort, blev dog takket med en flot gavekurv.

Han tager billeder og video, masser af billeder og han organiserer dem og lægger dem på hjemmesiden simmersted.dk. Finn Thomassen har igennem årene taget 1000-vis af super gode billeder og dokumenteret Multihus byggeri, koncerter og mange andre aktiviteter. Han er også kommet med kort varsel når der er ringet efter ham.

Tak til Finn Thomassen for det store og omhyggelige arbejde. Et helt uvurderligt arbejde, som vi håber han fortsætter med mange år endnu.

Den sidste gavekurv blev givet til Maugstrup Tidendes redaktør.
At du sidder og læser helt hertil siger jo nok hvorfor.

Tusind tak for den ufattelig lækre kurv og den så uventede påskønnelse. Det er så endnu engang slået fast at Maugstrup Tidende drives på chokolade donationer og glæden ved det her fantastiske lokalområde.

Tak for en rigtig dejlig aften

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email