Lillemor aften er flyttet til lørdag i denne uge

Der er 4 tilmeldte til generalforsamlingen i Husholdningsforeningen, det må betyde at enten har folk tænkt sig at tage til generalforsamling i Idrætsforeningen eller måske er det lillemor aften der holder folk hjemme på onsdag.

Den går altså ikke. Man bliver ikke valgt til bestyrelse fordi man møder op. Men man kan da godt møde op og vise sit engagement ved at give sig besyv med. Måske har man en ide som andre vil tage ansvar for at søsætte.

Så lillemor aften er flyttet til lørdag

Man kan derefter vælge mellem:

Generalforsamling i Husholdningsforeningen der måske fremover hedder Det Kreative Værksted eller hvad de nu finder på. Du kan være med til at forme foreningens fremtid ved at møde op. KOM SÅ! Tilmeld jer til hos Svetlana tlf. 25385614

Eller:

Generalforsamling i Simmersted Idrætsforening. De mangler en kasserer, jeg ved ikke om de har fundet en kandidat. Men for een med godt styr på lommeregner eller regneark, så er det altså en overkommelig opgave. Man behøver ikke være aktiv gymnast eller have børn der er. Alt det kræver er vilje til at tage en del af arbejdet i en lokalforening.

Synes I jeg lyder lidt sur?

Er jeg bestemt ikke, men onsdag i denne uge vil jeg gerne se et fyldt Multihus. Og jeg ved at der er atter en helt almindelig onsdag i næste uge, jeg mener om 2 uger. For næste onsdag er der gratis pizzaspisning før Landsby foreningens generalforsamling og EDB cafe kl.19-21!

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email