Ladies Night på kroen

Hvad er det nu for noget…. det har vi da aldrig haft før… I kan næsten høre Gerda og Vera debattere det i revyen…

Denne aften skal manden blive hjemme og passe hund og børn. Han skal sikkert også selv lave sin mad….eller han må klare sig med rugbrød.

Vi er nogen stykker der igennem et par år har spist dagens middag på kroen ca en gang om måneden – uden mand og børn og vi ELSKER det. Vi får vendt hele verdenssituationen og der bliver grint af os selv og hinanden. Det har vist sig at både mand og børn overlever hver eneste gang.

Det er så godt at vi gerne vil give andre muligheden for at møde deres kvindelige naboer. Og her er naboer jo alt hvad der bevæger sig indenfor 5-10 km.

Vi har også en anden bagtanke med det…. måske går der uudnyttede foreningskræfter rundt der bare lige skal aktiveres. Så vi håber der møder kvinder fra vores forskellige foreninger op og fortæller om hvad der sker i deres forening.

Vi får dagens middag og dessert for 100 kr. dertil kommer drikkevarer. Du bestemmer selv om du vil drikke vand, øl eller vin til maden. Seneste tilmelding

Ladies Night på Maugstrup Kro – Kun for kvinder

  • Vi har brug for dig der er ny i området
  • Dig som har boet her i længere tid uden at få lært ret mange at kende
  • Dig der bor her og har et kæmpe netværk

Ræk en hånd frem til en du ikke kender endnu Det kan gøre verden til forskel for den der får en håndsrækning

Netværk skal udvikles og plejes hele livet

Hvem står bag..

”Vi” er nogen stykker der gennem et par år har mødtes på kroen til en gang aftensmad Det synes vi er så godt at vi synes andre skal have samme chance for at danne netværk Derfor har vi arrangeret denne Ladies Night

Konceptet

Det er ret billigt, så alle kan være med. Dagens middag og dessert 100 kr. dertil drikkevarer. Nogen får en øl eller et glas vin, nogen vælger blot at drikke vand.

Vi spiser på kroen fordi det er nemt at arrangere og maden rigtig god. Ingen skal fare rundt og forberede en masse på forhånd. Det er ren selvforkælelse! Vi sidder i ikke-ryger lokale og vi drikker os ikke i hegnet denne aften. Vi regner med at slutte omkring kl. 23.

Vi har lavet en Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/611362619596213/ Så det er nemt at koordinere og foreslå andre tiltag. Der vil være en introduktionsrunde, hvis du ikke er vild med at fortælle om dig selv er det helt ok, bare du kommer og spise sammen med os. Man behøver ikke kunne fortælle vittigheder eller underholde. Men måske har du en ide til arrangement du kunne tænke dig andre få andre med til.

Vi håber nemlig at der undervejs er nogen der laver deres egne mindre grupper og aftaler egne arrangementer, det kan være spisning, cykelture, fælles træning i Simfit eller noget helt andet.
Det er ikke et arrangement der egner sig til børn. Hvis du har et spædbarn du ikke kan få passet, så tag det med. Hvis du mangler en barnepige, så hjælper jeg gerne med at finde en.

Tilmelding

Seneste 23.3. på sms til 24931069 (Louise) – meget gerne straks


Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email