Køb julegaven lokalt

Mulighederne er mange for at bruge det lokale erhvervs og foreningsliv som gave. Hvis man nu virkelig trænger til at komme ind i varmen igen hos konen, så er jeg sikker på at nye skabe til badeværelset fra Karstens Dansani vil falde i god jord.

Hvis man mener at en foodprocessor kan gøre det, så er jeg sikker på at Dennis og Randi har den helt rigtige i deres Skousenbutikker i Ribe og Tønder. (tror jeg nok det er)

Hvis man drømmer om en mere energisk ægtefælle i det nye år kan et abonnement til Simfit24syv måske være løsningen.

Dorthe fra Vojens Fysioterapi & Træning kan sikkert også lave et gavekort på en blid behandling efter jul.

Hvis luften i det lille hjem er lidt anstrengt, så kan det være at man skal bestille et klimatjek hos Thor og hans firma Thorvent

Hvis nu man bare gerne vil tage ægtefællen i hånden eller bedstemor under armen, så vil billetter til Nytårskoncert helt sikkert blive en god eftermiddag.

Aftenhøjskolens Genforeningskalender 2020 kan være en flot mandelgave

Annelise på Maugstrup Kro laver gerne et gavekort og hvem vil ikke glæde sig over et gavekort på fx. aftensmad i en travl periode.

Der er helt sikkert flere muligheder for at handle hos de lokale der troligt støtter foreningslivet i løbet af året, det var lige de mest oplagte jeg kunne komme i tanke om, men der er mange flere.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email