Klumper i posten og lidt statistik

Noget meget mystisk er passeret, 3 dages nyheder er sendt ud som email idag. Selvom systemet er indstillet til at gøre det dagligt og alle indstillinger ser ok ud. Systemet jeg bruger er blevet opdateret og det er måske noget i den forbindelse der har sat en prop i nyhedsrøret. Nu håber jeg dette indlæg kommer ud kl. 8.00 d. 26.2. for så er alt ved det gamle.

Heldigvis var det nyheder med lang holdbarhed, så de kunne fint læses med lidt forsinkelse. Dejligt at Lotte har sagt ja til at hjælpe med indlæg på Maugstrup Tidende og til at hjælpe med at holde kalenderen opdateret. Hun har sørme også fået sat en månedsoversigt op i Multihuset har jeg hørt, det er en fin service til dem der ikke har email eller er på Facebook.

Lidt statistik fik jeg kigget på da jeg opdagede at der var klumper i posten. Den nyhedsmail der har fået flest( 74,4%) til at åbne deres mail er den glædelige nyhed fra menighedsrådet om at vi havde fået ny præst. Gaveregn over Multihuset var nr. 2 med 72,4% og på tredie pladsen kom jeg med 70,6% da jeg indrømmede en fejl. Så kirke, gaver og fejl har læsernes bevågenhed. Men der var nu også mange der ville se Heinrich lave tang chips, læse en glædelig julehilsen fra Simmersted Børnehave eller fik tjekket om deres email var rigtig på simmersted.dk.

Mindst halvdelen af de tilmeldte læser deres nyheder via email og der er 170 tilmeldt nyheder. Jeg har desværre ingen mulighed for at se hvor mange der har tilmeldt sig nyheder via Facebook. 

Jeg er en af dem der læser nyhederne via Facebook,004 derfor opdager jeg ikke altid hvis der er klumper i email leverencen og jeg er samtidigt en af dem der ødelægger statistikken for hvor mange der læser deres email. Det skal dog ikke holde dig tilbage fra også at læse nyheder via Facebook. Tilmeld dig notifikationer på Maugstrup Tidendes Facebookside, så får du besked i samme sekund der er nyt på Maugstrup Tidende.

Påskebazar & Livsstilsmesse nærmer sig med hastige skridt og husk på at alle hænder er velkomne både før, under og efter.

Når kl. er 16 og der skal ryddes op er alle tordenskjolds soldater godt trætte og man kan score nogle billige point ved at komme kl. 16 og hjælpe med oprydning en time eller 2.

Der kommer en seddel rundt i postkasserne om bazar, hjælp med at lave besøgsrekord ved at hænge den op et sted og inviter familie eller venner på kaffe i Multihuset d. 28. marts. Hver eneste gæst tæller og overskuddet går til Multihuset.

Mange hilsener Louise

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email