Kalder alle med kamera og Insta-folk

Jeg er ved at lave en hjemmeside der bl.a. viser “det gode liv” i vores område, til det har jeg brug for fantastiske billeder og jeg ved I har dem sikkert allerede liggende på jeres telefon.

Billederne jeg søger er landskabsbilleder og situationsbilleder med alle aldersgrupper. Rigtig gerne action billeder altså hvor der er dynamik i billedet.

Hvis du vil bidrage med billeder til brug på web og facebook er jeg meget taknemmelig og tager gerne imod på louisetoftpetersen@gmail.com og gerne i max størrelse. Personer der ses tydeligt på billederne skal naturligvis være indforstået med at de bruges på web og Facebook.

Instagram

Når folk overvejer at flytte til vores område, så vil der være nogen (ikke alle naturligvis) der lige tjekker Instagram og så vil det være virkelig godt, hvis der er et hav af billeder der viser det helt vildt gode liv i området.

Så hvis du er vild med Instagram, så hjælp din by ved opslå billeder af landsbylivet med lokation eller #bynavnet

Det ser nemlig lidt sløjt ud med opslag her i januar 2020 så der er plads til forbedring

#maugstrup – 22 opslag

#simmersted – 15 opslag

#kastvraa – ingen !!

#hjerndrup – 1 opslag

Lidt bedre ser det ud for lokationerne – omend Maugstrup i Facebook og Instaverdenen ligger i Viborg…bare brug den når du vælger lokation, det må vel blive rettet en dag…

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email