Kære mænd – vi kan slet ikke klare det selv

Det ser måske ud som om Påskebazaren opstår af sig selv ved magi og på lige så magisk vis forsvinder som dug for solen.

Virkeligheden er at der skal rigtig mange hænder og stærke skuldre til at få stillet op og pakket ned. Der skal hentes jord til planter, kasser med krukker, stativer, borde og masser af andre ting der skal fra A til B og tilbage tilbage til A 2 dage senere.

Den gode nyhed er at du ikke skal planlægge en masse – det har dronningerne sørget for med flere års erfaringer og lange opgave lister.

På plus siden er også at du kan melde dig til meget lidt og stadig få en stor flok kvinders opmærksomhed, f.eks at hente en trailer kompost på genbrug eller melde dig til 2 timers opstilling torsdag eller fredag eller nedpakning lørdag kl 17. Du må MEGET gerne melde dig til mere, for der er brug for dig også på selve dagen 13. april.

Der kommer på et senere tidpunkt en liste med konkrete opgaver du kan melde dig til, men hvis du gerne vil sikre dig en særlig spændende opgave, så ring til Ingeborg på tlf. 30116315 Så finder hun den helt rigtige opgave til dig, hvor du kan imponere med dine helt utrolige evner, hvad enten det er som billetsælger, grillmester eller du bare støvsuger helt snorlige.

Der er særligt mænd i alderen 18 – 88 år der er brug for


Påskebazaren er en årlig begivenhed som sikrer et økonomisk bidrag til Multihusets støtteforening. Man er meget velkommen til at støtte ved at møde op og forspise sig i cafeens mange lækkerier, tag bare hele familien med.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori , ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email