Kære forældre til børn og unge mennesker…

Det er desværre nødvendigt at I tager en snak med jeres børn om hvad der IKKE er tilladt på legepladsen ved skolen. Skolen har sendt mig nedenstående og jeg håber sandelig at det stopper straks.

Det rejser jo spørgsmålet om vi skal have en bålplads for de unge. Vi kommer jo ikke udenom at bål er sjovt og hyggeligt. At eksperimentere med alkohol uden voksne alt for tæt på har alle dage været dragende og så vil jeg da langt foretrække at ungerne gør det indenfor landbygrænsen istedet for i Haderslev eller på legepladsen…. kan vi finde en bålplads hvor der kan være højt til loftet?

Pas på vores legeplads

Vi har fra beboere i Simmersted fået fortalt, at der i ferier og weekender nogle gange er større børn på vores legeplads. Børnene er bl.a set løbe på tagene, samt tænde bål og drikke alkohol ved vores bålsted. Vi har fundet både flasker og cigaretskod på legepladsen.

Færdsel på tagene er forbundet med stor risiko for ulykker, giver øgede udgifter til reparationer og er på ingen måde tilladt. Bålstedet og det dertil hørende brænde er forbeholdt børnehaven. Det kan dog aftales at man benytter området.

Vores legeplads står altid åben og må gerne benyttes uden for børnehavens åbningstid. Vi må dog indskærpe at legeplads og bygninger skal behandles med omtanke og respekt.

Venlig hilsen

Børn og personale i Simmersted Fribørnehave.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email