Julebinderi til udendørs på onsdag kl 19:00

Som lovet kommer her lidt billeder og materialeliste til binderiet på onsdag den 18. nov. kl. 19.00

.

Dørkransen er lavet af:

2 bunter eucalyptusgrene, en tyk ståltråd eller en færdig metalring, grøn myrtetråd.

Pynt mellem eucalyptusbladenekan evt bruges gran, hvide blomster, røde bær,små kugler eller hvad man nu lige har.

Materialerne til dette juletræ er: ca. 10 grene i forskellig længde og evt tykkelse, Juste eller hørsnor, forskellige ting til pynt efter eget valg.

Til dette vægophæng bruges: Grov gren til at hænge pynten op på, kogler som pyntes med et efeublad, en lille kvist blød ene eller buksbom og sættes på en snor og hænges på grenen, et stk elefanttråde, som formes til en ring og derpå binder man blød ene. Hjerterne og stjernerne er hver formet af en elefanttråd og hængt på snor, men man kan også binde mos eller blød ene på dem. Desuden har jeg sat nogle jernkugler på ellers kan man lave kugler af mos og hænge op i stedet.

Dette juletræ er lavet af et juletræ i jern (købt i Billigblomst til 29 kr.), som er beklædt med mos (+myrtetråd) og pyntet med et husløg, en lavgren, et par eucalyptusgrene, et par små kviste hekselyng samt nogle små kogler. Juletræet er sat i en potte med ler og pyntet med små lavgrene, husløg og kogle.

Her er juletræet brugt i en lille juleopstilling på et gammelt havebord, hvor jeg har brugt: mos, et par hyacintløg, en eucalyptus i potte, nogle lærkegrene, et par kviste fyr, en jernkugle, 2 store husløg i potte samt nogle løse kogler. De hvide kogler forrest i billedet er betonkugler købt i Billigblomst.

Vi håber det kan give lidt inspiration til udepynt. Vi ses onsdag.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email