Julebinderi til indendørs på onsdag den 25. nov. kl 19:00

På onsdag den 25. nov. kl 19.00 afholder vi i kreativ forening Julebinderi til indendørs brug. P.g.a. Corona har vi tilmelding, da vi højst må være 10, men vi kan allerede nu oplyse, at vi allerede er fuldtegnet, så hvis du ikke nåede det, kan du evt. blive skrevet på venteliste ved at skrive til 22905236, så vil jeg kontakte den første på ventelisten i tilfælde af afbud.

Temaet for aftenen vil være genbrug, da det er meget oppe i tiden. Med genbrug mener jeg at har du gemt f.eks en kogledekoration vil der være mulighed for at få den pyntet på ny. Her kommer et par eksempler og vil du se flere, kan du finde dem på vores facebook gruppeside:

til denne dekoration er der brugt: stor potte med jord eller andet, som kan holde enten et kosteskaft eller en gren, kogler, kugler og snor. Desuden er der brugt grønt til at dække bunden, husløg, kugler og nogle lærkegrene.

Her er der brugt et par fade med krone, som er pyntet med gran, blød ene, husløg, bloklys, lærkegrene og evt. kogler


Til disse små juletræer er der brugt potte med ler, træstamme lavet af 5-6 elefanttråde eller lille gren hvorpå der bindes lidt hønseben eller blød ene og hen over det sættes et metal eller glaskræmmerhus, som pyntes med en stjerne i toppen og et bånd. I bunden dækkes leret med mos og et par kugler og/ eller små kogler.

Jeg håber dette kan bruges til lidt inspiration, men det er som altid frit, hvad man laver. Kom gerne med dine egne ideer🎄🌟🤶

Ring gerne til mig, hvis du har spørgsmål på 22905236

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email