Juhu vi skal alle i biografen . . . .

Kastvrå Vandværk og Borgerforening har lejet det nybyggede Kosmorama d. 7. oktober kl 14.00
Vi præsenterer: 3 X Kortfilm – en kunstnerisk udvikling.
Denne eftermiddag vil der blive vist 3 danske kortfilm af instruktør Jacob Thomas Pilgaard. Filmene, som lave film. Herunder et indblik i den kunstneriske udvikling som instruktør igennem de 4 år, som filmene er lavet henover.
Filmene er: alle er dramaer, bliver vist i kronologisk orden og mellem filmene fortæller Jacob om processerne bag.
Mod toppen af bjerget Soldaten Patrick er hjemme fra Afghanistan på orlov, da han redder blafferen Louise fra at blive overfaldet. Hun tager med ham videre, og gradvist går det op for hende, at han kæmper med store personlige problemer i sin fortid.
Sé, hvilken klovn Hospitalsklovnen Elias har sin sidste vagt. Han er indstillet på, at arbejdet med børnene er slut. En lille familie kommer ind deres syge pige. Mødet med barnet bringer al fortidens smerte op i Elias, der får en mulighed for at råde bod på sit livs største fejltagelse.
Castingen af en uskyldig kvinde (premiere visning) Den unge skuespiller Sara er til sin første store audition på en spillefilm, en rolle, som kan skabe en karriere. Castingen tager dog hurtigt en drejning, da produceren presser Sara til det yderste for at se hvad hun vil gøre for at få rollen.
Filmene har tilsammen deltaget på over 50 festivaler i hele verden og har vundet 36 priser. Medvirkende er bl.a. Tommy Kenter, Katrine Greis-Rosenthal (Lykke Per), Rudi Køhnke og Amanda Collin (En frygtelig kvinde, Undtagelsen).
Pris 80 kr som betales over mobilpay til 61759883. Krista Schmidt
Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email