Indvielse af Værkstedet i Multihuset

17. oktober kl. 13 indvies værkstedet på 1. sal i Multihuset. Alle er velkomne. Vi vil gerne have mange brugere af værkstedet, både mænd og kvinder, så kom og se mulighederne. Der er inviteret en række kreative mennesker der sørger for inspiration. Trædrejer H.C. Carstensen har sin drejebænk med og laver ting i træ. Annemette Hoi Nielsen kommer med sine farverige billeder. Ragna knipler. Jette Rosendahl filter og mange flere andre vil lade kreativiteten blomstre og udstille. Der kommer mere om det senere.

Værkstedet har indtil videre fået navnet “Det Kreative Værksted Made in Simmersted” Ja det er godt nok et langt navn. Mon ikke det bare hedder værkstedet i daglig tale, uanset hvad vi kalder det?  Men vi har lavet et smart logo og så giver navnet nok mere mening. Du får det snart at se….

Værkstedet har netop fået en Facebookside og Facebookgruppe hvor du er velkommen. Vi har brug for at få delt budskabet om åbning af værkstedet til så mange som muligt. Så vær rar at dele opslaget med indbydelsen, når den kommer om et par dage. Vores facebookside må du selvfølgelig også gerne like og i gruppen er du naturligvis velkommen.

Brugergruppe for værkstedet

Værkstedet er nok ikke færdig indrettet til d. 17. oktober. Men håndværkerne har lovet at skolen kan tage det i brug efter efterårsferien, så der må gerne ske små mirakler i de kommende uger. Alt inventar skal jo findes billigt eller gratis rundt omkring, så det tager lidt tid. Brugergruppen arbejder på en ønskeliste, men har du nogle gode hævesænkeborde (bordplade må gerne være grim), arbejdsstole, reoler – gerne meget høje til opbevaring osv. så kontakt brugergruppen. (en gratis glasovn eller trædrejebænk siger de nok heller ikke nej til)

Der nedsat en lille brugergruppe bestående af Jette Rosendahl 22 90 52 36, Lis Duus 20 16 16 32 og Jytte Jepsen (eller anden rep. fra skolen) de vil stå for at koordinere indretning og drift samt sørge for booking af værkstedet. Gruppen er indtil videre nedsat som et udvalg under Husholdningsforeningen.

Medlemsskab af Husholdningsforeningen vil være grundlag for at kunne benytte værkstedet. Medlemsskab af Husholdningsforeningen gælder hele husstanden, også manden. Det er indtil videre den måde vi har synes det var mest praktisk at organisere det på. Vi kunne også lave en ny forening. Men helt ærligt, vi har en husholdningsforening der lidt mangler formål og opgaver, så det er en løsning på 2 udfordringer.

Åbent værksted

I det daglige vil skolen benytte lokalet mandag-torsdag fra 12-15. Derudover vil der være fri adgang 24/7 med mulighed for at reservere lokalet til kurser. Når der er kursus er der naturligvis ikke fuld adgang til lokalet. Langt det meste af tiden vil der dog være fri adgang til dig og den hobby du har lyst at brug værkstedet til.

Fortæl gerne venner, familie og kollegaer om indvielsen og at værkstedet er der for at blive slidt op af hobbyfolk.

Mvh Louise

På vegne af Husholdningsforeningen og Værkstedsbrugergruppen

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email