Indendørssæsonen 2020/2021 i Simmersted IF er nu slut

Sæsonen har i den grad været præget af den verserende Corona-virus og de restriktioner der er fulgt med.

Selvom vi var så heldige, at vi kunne gennemføre lidt mere end en halv sæson, har vi i bestyrelsen besluttet, at vi ikke tilbagebetaler noget af kontingentet.

Beslutningen er taget, fordi foreningens økonomi i den forløbne sæson har været (og er) under hårdt pres, fordi der har været en del ekstra udgifter i forbindelse med coronaen. Og så har vi i bestyrelsen et ønske om, at vi også fremadrettet har en velfungerende idrætsforening i vores lokalområde.

Det har været glædeligt, at vi udover gymnastikken, har kunnet tilbyde 3 nye aktiviteter (Jumping Fitness, Yoga og Senior-Yoga), så vi har haft mange aktive udøvere i gang.

Vores dygtige og engagerede instruktører har i den grad også været spændt ekstra for, på grund af de mange ting der skulle gøres ekstra, for at undgå smittespredning.

Tak til vore instruktører for indsatsen og selvfølgelig også en stor tak til alle jer aktive. Uden jer, ingen idrætsforening i Simmersted.

Vi håber, at vi også i den kommende sæson, vil kunne byde på mange forskellige aktiviteter, så det høje aktivitetsniveau kan fortsætte.

Hvis du skulle have behov for en evt. uddybning af bestyrelsens beslutning, kan du kontakte formanden på juhlermaugstrup@gmail.com .

Mange hilsner fra

Bestyrelsen i Simmersted Idrætsforening.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email