Ikke en eneste edderkop tilbage

12 flittige frivillige sørgede i torsdags for at gøre forårs rent i Multihuset. Billedet taler for sig selv, alle hjørner blev gået efter. Sådan en arbejdsdag er til at overkomme for de fleste. Der startes med rundstykker, stort frokostbord og så sluttes der af med kaffe og wienerbrød. Det er faktisk slet ikke tosset, du skulle prøve at deltage næste gang. Ja det var en hverdag, så dem der var på arbejde var naturligvis forhindret. Men næste gang er det måske i en weekend og så kan du jo deltage…..

Nu vi er ved rengøring. Så hørte jeg at der fra tid til anden er problemer med at tallerkener, bestik og kopper ikke er ordentligt rent når det stilles på plads. Vaskemaskinen fejler ikke noget, det er betjeningen der halter. Det er vigtig at man skyller alt synligt snavs af inden servicet sættes i maskinen. Det kan godt være at man hjemme i sin egen vaskemaskine kan sætte tallerkener ind med sovs på begge sider og få et godt resultat. Sådan er denne maskine ikke indrettet. Den genbruger vandet, og hvis der sejler en masse madrester rundt, så bliver servicet altså ikke rent. Kaffekopper der har stået og tørret inden vask skal blødes op, ellers bliver de ikke rene.

Så skyl, skyl og skyl. Det er en del af processen når man vasker op i Multihuset. Når huset lejes ud kan det ikke nytte at lejer skal vaske alt servicet inden brug, fordi forrige bruger har sjusket.  Så vær omhyggelig med at skylle inden vask.

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email