I skal have en snak med jeres børn

På legepladsen i Maugstrup har en gruppe børn forlystet sig med at brække grenene på rødbøgen midt på pladsen. Det er grene på 5-6 cm i diameter og det var ikke som følge af klatren i træet, det var helt bevidst for at få dem til at brække. Måske var det en konkurrence, men det er slet ikke i orden og børn i den alder burde vide bedre.

Alle børn finder på starnsteger fra tid til anden, trods den bedste opdragelse og de mest snusfornuftige forældre. Mine egne har også fundet på ting jeg ikke havde fantasi til at forestille mig, godt de er voksne nu.

Så må jeg foreslå at I tager en snak med jeres børn om at legepladsen er fælles område som vi alle skal passe på. Der kommer nemlig ingen kommunale folk og vedligeholder når noget bliver ødelagt.

Legepladsen er oprettet for 25-30 år siden af forældre og det er for en stor dels vedkommende stadig de samme forældre der slår græsset selvom børnene er voksne idag.

Hvis legepladsen er kedelig, så gør noget ved det, tag initiativ. Hvis volleybanen er groet til i græs, så tag børnene med ned og træk det op, de har tydeligvis kræfter nok.

Hvert år er der til borgerbudgettering mulighed for at foreslå et projekt og få midler til at gennemføre det. Men det kræver at I tager initiativ, det er nemlig jeres børn ….

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email