Hvornår kommer der ny asfalt på i Simmersted?

Et meget aktuelt spørgsmål. Holger Mikkelsen har helt tilbage i midten af marts skrevet følgende til mig, jeg har desværre overset mailen i første omgang.

Der er efterhånden en del der har spurgt til hvornår der mon kommer nyt asfalt slidlag på Simmersted bygade,  Jeg har fulgt op på spørgsmålet og fået følgende svar fra Udvalget for plan og miljø i kommunen:
Svar: Der ligger en regnvandsledning fra 1957 stort set igennem hele Simmersted Bygade. Provas kører TV-inspektion snarest og kan ført sige noget om tilstanden i løbet af 2 måneder. Der er muligvis kapacitetsproblemer også. Hvis regnvandsledningen er dårlig skal arbejdet udføres i år. Provas vil da skulle grave i vejen.
Driftsafdelingen er i gang med at planlægge de veje i kommunen der skal have slidlag i indeværende år og forventer at have en sag på UPM til aprilmødet, derefter vil vejen blive lagt ud på kommunens hjemmeside.

Vi ved jo så også at det må være Holger der har bestilt nyt skilt til Simmersted Byvej….. og at de gør hvad de får besked på i teknisk afdeling.

Spøg til side, godt med et svar på et spørgsmål som flere sikkert har undret sig over og dejligt at der er lys forude.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email