Husk foredrag og generalforsamling Lokalhistorisk forening

Lokalhistorisk inviterer til foredag og lynhurtig generalforsamling tirsdag d. 15. marts kl. 19. Tidligere pilot og præst Kaj Ross-Hansen kommer og fortæller om sit liv under overskriften fra katapult til prædikestol. Under pausen som byder på kringle og kaffe holder vi som vanligt en lynhurtig generalforsamling.

Samtidigt kan man få lejlighed til at se hvordan arkivet fungerer. Vi åbner nemlig døren til arkivet kl 18.30 så man kan se hvordan arkivalierne opbevares. Eftersom arkivet er 4 kvadratmeter, så er det selvsagt ikke en lang rundvisning. Vi stiller computere op, så man også kan se hvordan man hjemmefra sin egen computer kan se noget af det der er i arkivet.

Hvis man har lyst til deltage i arbejdet med at indsamle, arkivere og formidle lokalhistoriske materialer, så er man meget velkommen til at kontakte formanden (Louise tlf. 24931069)

Vi har både store og små opgaver der løbende skal løses. Man kan sagtens være hjælpe uden at skulle sidde i bestyrelsen, men vi har også en enkelt plads i bestyrelsen (suppleant) hvis man har lyst til at være en del af bestyrelsesarbejdet.

Tilmelding – skynd dig – kaffe og kage som koster 50 kr. til Lis Kjær 74 50 62 49 el. Erik Grau 29 44 84 22.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email