Husk du kan få nyheder fra Maugstrup Tidende på Facebook

Alle ved naturligvis at man kan få nyheder som email, hver morgen kl. 8. Eller næsten hver morgen, for det er jo dage hvor der ingen nyheder er på Maugstrup Tidende. Hvis du nu er virkelig dårlig til at få læst emails, så kan du vælge at tilmelde dig notifikationer på Maugstrup Tidendes Facebook side. Så får du fremover ALLE nyheder i samme øjeblik de bliver slået op. Genialt ikke?

Sådan tilmelder du dig nyheder på Facebook

Få_notifikationerFor at være sikker på at få nyheder via Facebook skal man slå “Notifikationer” til ved “Synes godt om” knappen, så får man en besked når der er et nyt opslag i form af en rød markering.  Tryk på trekanten og vælg Slå alle til. 

Tilmelding af notifikationer skal gøres fra computer, men du får selvfølgelig fremover nyheder i dit newsfeed også på mobilen.

Så er man temmelig sikker på at få alle nyheder – i hvert fald fra Maugstrup Tidende – Der er jo altid den mulighed at cykle en tur og så træffer man måske nogen der kan fortælle noget der hverken står skrevet det ene eller andet sted 🙂 God cykletur….

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email