Hurtigt og stabilt internet i Multihuset

Flittige brugere af internettet i Multihuset har igennem længere tid berettet om, at netforbindelsen kunne være temmelig ustabil med hyppige udfald, dårlig forbindelse m.v.

Da rigtig mange brugere, foreninger m. fl. i større og større udstrækning gør brug af internettet i Multihuset til mange forskellige gode formål, så har vi i bestyrelsen for Multihuset besluttet at gøre noget ved det.

Vi har derfor i dag den 6. februar gennemført en udskiftning og opgradering af det udstyr, som fordeler det trådløse netværk i Multihuset. Det nye udstyr udsender således et meget kraftigere signal, og det er langt bedre i stand til at håndtere, at der er mange samtidige brugere på det trådløse netværk.

VIGTIGT – VIGTIGT – VIGTIGT:

Multihusets trådløse net har fået nyt navn, og der skal også indtastes en adgangskode, inden man bliver tilsluttet netværket. Det trådløse netværk hedder Multihuset, og adgangskoden er Simmersted. HUSK at det første “S” i Simmersted skal skrives med STORT, ellers virker det ikke.

Det kan i øvrigt oplyses, at vores nuværende internet-forbindelse har en størrelse, der hedder 35/35 Mbit, og det er ikke en specielt kraftig forbindelse, men det er der måske heller ikke behov for. Vi vil i den kommende tid meget gerne høre fra brugerne af det trådløse netværk, om det fungerer tilfredsstillende eller om der skulle være noget, der ikke fungerer.

God fornøjelse alle sammen!

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email