Hurra – nu starter tirsdagsklubben igen….

Den 4. ok. 2016 kl 14.00 i Multihuset i Simmersted. For de der nu ikke skulle vide hvad det er, er det en rigtig hyggelig klub. Der er både lottospil, foredrag, musik og sang, udflugter, ja der er mange rigtig gode ting. Der er stadig plads til flere og kraver er KUN at man er en 65+ og et godt humør.

Vi håber at se nye og gamle deltagere.

På Tirsdagsklubbens vegne

Kaj Skov

En tur vi var på i sommers……Den 7. juli kørte 57 glade tirsdagsklub deltagere til Alrø i Horsens Fjord, hvor vi blev modtaget i kirken og fik en humorists, saglig og faglig infomation om kirken og befolkningen i nutid og fortid. Det var bestemt ikke kedelig. Derefter kørte vi til Møllegården, hvor Morten Korch havde optaget en af sine film, her spiste vi en dejlig middag. Derefter kørte vi til Aakær Gods hvor vi blev modtaget af Kirsten og Sune som viste os rundt på det pragtfulde godt. Værtsparret åbnede også deres hjem, som ellers ikke er åben for offentligheden, men vi var jo fra Sønderjylland, så derfor. Det var virkelig en pragtfuld oplevelse at få lov til at opleve en del af deres livs drøm, for det var noget de selv havde skabt. Dyb respekt.
Derefter kørte vil til Rodsted gård hvor vi sluttede af med lidt æblesaft og et tillykke for Kirsten og Sune skulle snart giftes. Så gik det hjemad, men vi var lige forbi Oasen i Horsens for et indtage kaffe og lagkage.
Tak for en god dag til de der havde lavet turen.

På menighedsrådet og Tirsdags klubbens vegne
Kaj Skov

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email