Høstfest forude – sæt kryds i kalenderen 1. oktober 2016

008 Selvom høsten kun så småt er gået igang, så er der allerede nogen der tænker på høstfesten. Musikken og Multihuset er bestilt og lørdag d. 1. oktober kl. 18.30 starter festen, om man er færdig eller ej.

Man medbringer sædvanligvis selv mad til Høstfesten, men jeg tror kroen plejer at have en menu/smørebrød om man kan bestille til levering i Multihuset. Mere om det i et senere opslag.

For egen regning vil jeg gerne komme med en lille opfordring til både landmænd og forældre.

Forældre: Mind jeres børn om at de skal tage sig i agt når de store traktorer kommer. Vejen er ikke en legeplads. Høst betyder mange traktorer på vejene, de er store, tunge og med LANG bremselængde. De kan IKKE standse på et splitsekund. Så ekstra opmærksomhed er vigtig når man hører en traktor komme.

013Landmænd: Mind jeres maskinfører på at der færdes børn i alle aldre i vores lokalområde og vi kan ikke undvære en eneste af dem.

Så slæk lidt på gas pedalen når der køres igennem byerne og i særdeleshed foran Friskolen og legepladsen i Maugstrup. De 15 sekunder der er sparet på at have gaspedalen helt i bund, er nok ikke det der afgør om man bliver færdig før duggen falder.

Håber I alle får høsten godt i hus. Vi andre vil nyde duften af nyhøstede marker, nyde synet af stubmarker der pløjes med rekordfart og falde i søvn til lyden af mejetærkere og halmpressere der kører til langt over midnat.

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email