Høj musik i det fri er fedt

Bare ikke for naboerne.

Børn og unge er vilde med høj musik og hvem kan fortænke dem i det. Vi har alle været unge og fulde af hormoner der blev brændt af med høj musik eller en tunet og larmende knallert. Et par gange om året fylder vi Multihuset til fest for voksne og da er musikken bestemt også skruet helt op. Men i det daglige kan naboerne ikke være tjent med at der står en soundboks ved den nye og fantastiske Multibane. Multibanen skal bestemt bruges så meget som mulig af alle aldersgrupper og det er dejligt at den allerede er et samlingspunkt.

Så kære forældre tag en snak med jeres børn

Om at undlade høj musik hvor det kan genere naboer i hverdagen. Dunkene fra en soundboks på fuld knald er ret træls at høre på for naboerne. De hører blot dunk, dunk, dunk og det bliver man jo ret hurtigt træt af. Man kan jo evt. tænde den lørdag morgen udenfor teenage værelset, så vækker det sikkert en vis forståelse.

Jeg opfordrer ikke til at bandlyse udendørs fester, der skal bestemt festes igennem særligt denne sommer og gerne udendørs. De unge har været så ansvarlige det seneste år, så de skal ud og feste når det nu er muligt. Jeg opfordrer blot til at man undlader høj musik i området omkring Multibanen/Multihus. Høj musik i egen have vil I som forældre sikkert selv regulere.

De fleste naboer har stor forståelse for et par fester igennem sommeren, især hvis den/de unge har varslet det på forhånd. Facebook grupperne kan være et godt sted at fortælle hvem der holder fest og måske hvornår man forventer at slukke for den udendørs musik og et tlf. nr til fx forældre hvis de unge holder fest, mens de er alene hjemme.

Så hold endelig fest, men tænk på naboerne…

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email