Hjælp påskebazaren fra din sofa

Vi skal have tømt kageboden til påskebazar lørdag d. 8. april

Der er kun een måde at det kan lykkes og det er ved at møde talstærkt op.

Jeg ved at der bages rigeligt som de plejer, men det kunne da være sjovt at hvis vi kunne få Cafe damerne til at ryste lidt i bukserne for om der nu er nok.

Se det kan du jo ikke hjælpe med fra sofaen….. og dog….. vi skal gerne have udbredt at der er påskebazar 8. april med masser af spændende ting og selvfølgelig cafe med kager, sandwich osv.

Det er her sofaen kommer ind i billedet.

Det eneste du skal gøre er at like, kommentere og dele ALT hvad du ser om påskebazaren. Du kommer ikke til at spamme dine venner, Facebook skal nok helt af sig selv skåne dine venner. Men hvis du ikke liker, kommenterer og deler så sker der INGENTING og så kommer der færre til påskebazaren.

ØV så står vi der med alt for meget kage 🙁

Facebook elsker at du kommenter, så skriv at du glæder dig, hvad du glæder dig til, hvad som helst der giver mening. Bare du gør noget så Facebook fornemmer at det her er der altså noget ved, for så får flere at dine venner lov at se det.

Facebook siden

Facebook begivenheden

Påskebazaren har alene til formål at tjene penge til Multihuset og da vi alle har glæde af huset så giver det god mening at hjælpe med at skaffe gæster.

LAV AFTALER med kollegaer, venner og familie om at mødes til påskebazar.

Hver eneste besøgende skæpper i kassen.

Fra kl. 10 – 12 plejer der er at være godt fyldt, så planlæg gerne at komme mellem 12 og 16. Kage smager bare bedre når man kan sidde i cafeen.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email