Hjælp Påskebazar & Livsstilsmessen på Facebook

Vi har brug for din hjælp til at markedsføre den årlige Påskebazar, som nu hedder Simmersted Påskebazar og Livsstilsmesse. Der er lavet en Facebook side som vi håber I vil hjælpe os med at dele opslag fra i tiden op til d. 28. marts. Hver eneste deling har en kæmpe betydning, for det betyder større synlighed for bazaren. Hver eneste ekstra gæst betyder større overskud. Overskuddet går til drift af Multihuset som kommer os alle til glæde.

Et par gode råd i forbindelse med Facebook til dig der gerne vil være rigtig flittig at hjælpe.004

  • Start med at like siden og tilmeld dig notifikationer, så får du alle opslag og kan dele dem du finder interessant.
  • Kommenter GERNE opslag – det fortæller Facebook at det er interessant indhold og derved bliver det sendt ud til flere.
  • Del opslag og skriv gerne en tekst med opslaget, fordi delinger der er er skrevet noget til, når ud til flere. Skriv fx:

Jeg skal til Simmersted Påskebazar og Livsstilsmesse d. 28. marts fordi …….

Ses vi til Simmersted Påskebazar og Livsstilsmesse d. 28. marts?

Lav gerne aftaler med kollegaer, venner og familie om at mødes der. Mange vil jo gerne, men skal skubbes lidt for at det bliver til noget. Aftal fx at mødes der på et bestemt tidspunkt. Hver eneste gæst du får til at komme er med til at skabe større overskud og I får en hyggelig dag sammen. Du skal naturligvis ikke dele alle opslag og derved spamme dine venner. Vælg dem du synes bedst om og del dem med en indledende tekst eller kommentar. Effekten vil være enorm hvis 100 deler et par opslag hver især.

I din postkasse kommer der en seddel/plakat hjælp med at markedsføre ved at sætte den op et synligt sted. Opslagstavle på job, plejehjem o.l.

På forhånd tusind tak for hjælpen

Mange hilsener

Louise og Bazargruppen

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email