Grav selv op stauder

Idag søndag d. 19.septeber 2021 kl 13-17 er der åben have på Haderslevvej 30, Maugstrup Skov.

Naturskolen har fået det fineste toilethus, men det har næsten tømt kassen. Så da jeg har lidt planter i overskud så åbner jeg haven og sælger ud. Man skal selv grave op….

Der er fx en række med blå katteurt, orange monbretia, lammeøre og blå ridderspore har jeg også en hel række som der må tages fra. Derudover står der en del andre jeg godt kan klare mig uden, så kom og gør et plantekup til haven. Vejret er perfekt til at flytte dem idag.

Michele Rostgaard Sørensen har kommer med kage og kaffe, så der er også mulighed for at købe en kop kaffe og kage og derigennem støtte naturskolen.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori , ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email