Godt Nytår – vi ses igen i 2021

Godt Nytår og tak til alle brugere af Multihuset – Vi ses igen i 2021.

Så er 2020 slut og vi tager hul på et nyt og forhåbentlig aktivt år.
2020 har været et meget specielt år for de fleste og også for Multihuset. Det har været både et helt fantastik år, hvor vi kom i mål med finansiering og realisering af første etape af helhedsplanen for udendørs arealerne omkring Multihus og sportsplads med byggeri af nyt depot, aktivitetsområde og P-areal – men hvor covid-19 ikke har givet mulighed for at fejre det med en indvielsesfest…
Tak til alle der har hjulpet til med byggeriet. Vi holder et brag af en fest senere. Se foto nederst.

Livsnyderne nåede at skyde 2020 i gang med en fantastisk og pompøs nytårskoncert, men både årets lokalopvisning, der er et højdepunkt for vore gymnasterne, påske-bazaren, sommerfesten, høstfesten og mange andre større fester og arrangementer har måtte aflyses eller udsættes pga retningslinjerne mod Covid-19.

Men det er lykkedes at holde multihuset åbent for de fleste af de almindelige foreningsaktiviteter med møder, idræt og fitness, ligesom SimFri har kunne bruge multihuset fuldt ud til undervisning og idræt.

Det er også lykkedes SIF, Støtteforeningen for Simmersted friskole og børnehave samt Multihuset at få tilsagn om finansiering til anlæg af en multibane samt færdiggørelse af aktivitetsområdet mellem multihuset, sportspladsen og friskolen fra Norlys vækstpulje, Nordea-fondens ‘her-bor-vi-pulje’ samt den Schaumannske familiefond. Så det bliver endnu et fantastisk projekt vi glæder os til at få på plads her i løbet af foråret.

Vi vil fra Multihusets bestyrelse gerne sige tak til alle, der har knoklet for at holde huset åben og aktiviteterne i gang. Så selv om vi lider af “social hudsult” og længes efter igen at mødes i vores lokale fællesskab, få snakket sammen, feste og gi’ den gas, så kan vi alle være stolte af, at vi har kunnet få det praktiske til at fungere samt holde humøret og hjulene i gang.
Nu må vi springe ind i det nye år med høj energi og tiltro til, at hverdagene i løbet af foråret vender tilbage med aktiviteter og liv i multihuset, og dermed også i det lokale fællesskab, som vi vi kender det. Godt nytår.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email