Fællesspisning – hver for sig

Det seneste år har vi nærmest ikke lavet noget sammen lokalt og det er jo meget ulig med hvordan vi plejer at gøre.

Så nu prøver vi at lave nogle online ting. Vi starter med fællessping, så Annelise ikke kommer helt ud af træning med at lave mad.

Der ikke noget egentligt program. Vi åbner Facebook RUM og så er der fri snak. Måske nogen har et barnebarn der skal vises frem. En har måske lavet et smart fuglehus af genbrugsmaterialer. En tredie har måske en glædelig begivenhed de vil dele. Går snakken helt i stå så kan vi vise husstandens kæledyr frem, men det tror jeg ikke bliver nødvendigt.Lad os se hvordan det går. Måske kan vi komme på ideer til online ting vi kan lave fremover.

Det er så mange forskellige online muligheder, Teams, Zoom, Facebook RUM er bare et par af dem. Hvis du har ideer til hvad der kan laves online så kontakt mig. Jeg hjælper gerne med det tekniske. Generalforsamlinger kan holdes online….

Menuen kan du se i opslaget fra kroen, du bestiller ved at mobilepay beløbet, har du ikke mobilepay så er det et godt tidspunkt at få det installeret. Det gør mange ting lettere, ellers må du få en anden til at betale for dig. Mobilepay er valgt for at det skal være nemt og sikkert at hente maden.

Man må gerne spise med uden at være med online, den online del er blot et tilbud. Man skal naturligvis have en computer, tablet, smartphone for at være med, og webcam, højtaler og mikrofon skal virke. Man skal også give Facebook lov at benyttte dem, ellers virker det ikke.

Det er 50 pladser i det RUM der oprettes, og det giver hyletoner hvis man er flere i samme fysiske rum der også deltager i Facebook RUM. Så en deltager pr familie vil være fint.

Du behøver ikke være medlem af Facebook for at deltage, tryk på dette link når klokken er 17.30-19 d. 19.2.21

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email