Eventyrligt kjoleshow begynder forberedelser nu

Store begivenheder skal planlægges i god tid og Påskebazarens eventyrlige kjoleshow er ingen undtagelse. Der er introduktion møde d. 20/09 kl 19.30 i Multihuset. Kom med hvis du har interesse for mode, design eller bare er vild med at deltage i processen og hjælpe med at lave kjolerne. Alle er velkomne. Der vil være opgaver til alle i det omfang man har lyst at bidrage. Mange opgaver vil være hjemmeopgaver der kan laves når det passer een. Andre opgaver laves i fællesskab.

Vi vil fortælle lidt om kjole show og deler vores ideer / tips hvordan kan man lave kjolerne og hvor nemt og spændende det er. Vi søger medhjælpere til hele kjole processen. uanset om man vil lave sin egen kjole eller hygge i gruppen sammen med andre eller kun hjælpe med bestemte opgaver uden at deltage i hele processen. Alle er velkomne at melde sig i vores børneshow gruppe. Opgaverne er meget forskellige. Det kan være at lave mussetrapper eller flette papir traner. Hækle blomster eller hvad man nu har evner til.

Vi vil typisk arbejde hjemmefra og mødes efter aftale fra gang til gang i multihuset til at hjælpe hinanden. Kom forbi og tag veninde/ datter eller … med til vores intro møde d20/09 kl 19.30. der er kaffe og kage. Billederne fra sidste gang kan måske inspirerer andre til at deltage.

Materialer -genbrug er en væsentlig del af kjoleshowet. 

Hvis nogen har ideer eller materialerne der hjemme, som kan eventuelt bruges så sig til eller tag dem med. Kjolerne er ikke lavet af dyre stoffer på rulle, de er lavet af plastkopper, garnrester, papir og kaffeposer. Måske har du via dit arbejde adgang til noget der smides væk, plastdimser, emballage, papirstrimler eller noget helt andet. Giv Aleksandra (60398592) en prøve eller billede og så kan det være at det får nyt liv som kjole.

Kjoleshowet debuterede sidste år, udtænkt og iværksat af Aleksandra Kiselova og godt hjulpet af et stort antal frivillige. Ide og design af kjolerne deltager alle i og man er velkommen til blot at komme til introduktionsaften blot for at bidrage med ideer til kjoler. – Eller blot for at hygge sig og få en kop kaffe og kage….

fb_img_1471599031061 fb_img_1471598972956 fb_img_1471598937927 received_1070237446373929

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email