Er den næste borgmester mon fra Simmersted?

Måske er vist det helt rigtige svar.

Der er i hvert fald en Simmersted beboer der stiller op som borgmesterkandidat til Venstres opstillingsmøde 17. november, så der er lang vej endnu til taburetten. Den 17.11. kan medlemmer af Venstre stemme om hvem af 4 kandidater der skal være borgmesterkandidat til kommunalvalget november 2021.

Det er således et ret vigtigt valg der sker allerede i år når Venstre skal vælge deres kandidat. Du kan være med til at afgøre hvem der skal være borgmesterkandidat, hvis du er medlem af Venstre eller VU Haderslev. Du kan finde ud af mere her.

Socialdemokratiet har allerede valgt at fortsætte med Rønnov, så der er kandidatten valgt uden modstandere. Jeg ved ærlig talt ikke om de mindre partier har valgt kandidat. Hvis der er andre der endnu ikke har valgt deres borgmesterkandidat og der er en lokal der stille op, så lad mig det gerne vide.

Er Maugstrup Tidende pludselig blevet politisk?

Bestemt ikke. Men vi hjælper hinanden herude og når nogen stiller op til valg eller tager til VM i westernridning, så bringer jeg gerne information derom.

Demokratiet skal vi værne om og vi skal alle til stemmeurnerne og være med til at vælge hvem der bedst varetager beslutninger om driften af vores kommune. Det er alt for let at brokke sig, langt sværere er det at sætte sig ind i baggrunden for de valg der gøres.

Hvis du har lyst at se et byrådsmøde online, så findes de her – Det giver indsigt og forståelse for vores byrødders arbejde at se disse møder, der for de fleste er umådelig dårligt betalt set i forhold til antallet af timer de skal bruge på forberedelse af byrådsmøder, udvalgsmøder, vælgermøder og valgkampagne. Så husk at takke de medlemmer der utrætteligt sætter sig ind i om vi skal gives dispensation eller ej til udservering på Nørregade eller ej, kloakeringsplaner, skoledrift eller hvordan plejehjem skal drives.

Valg 2021

Når vi nærmer os valget så får alle der stiller op til byrådet og som samtidigt bor i vores område lov at bringe en omtale af sin politik – en reklame for sig selv, skrevet af dem selv eller en der anbefaler dem. Så stiller du op så lad mig høre fra dig. Vi kommer således ikke til at bringe en masse valgflæsk, men bakke op om lokale kandidatter det gør vi uanset farve.

person dropping paper on box
Photo by Element5 Digital on Pexels.com
Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email