Efterlysning af materialer til Påskebazar

“Masser af kunder” var det første svar jeg fik da jeg spurgte nogle af tovholderne hvad der skulle efterlyses til Påskebazaren. Det er faktisk noget alle kan bidrage med. At skaffe flere besøgende. Så hjælp de næste 2 uger med at dele Facebook opslag om Påskebazaren, sæt opslag på opslagstavlen på din virksomhed, lav aftaler med venner om at mødes i Cafeen til lagkage og kaffe. Foreslå din tantes plejehjem at de laver udflugt til Simmersted. Kun fantasien sætter grænser.  Der ligger flyers i mødelokalet på 1. sal i Multihuset, tag så mange du kan sætte op.

Materialer der efterlyses

Mos inden torsdag d. 10. marts er der brug for mos til forberedelse. Kan stilles ved Mette Patzer, Ringgade 6 Maugstrup. tlf. 29298902 giv gerne besked hvis du har tid til at samle noget inden torsdag kl. 13.

Mos til tilplantning/dekorationer inden d. 18. marts – kan stilles under ståltrappen ved Multihuset.

Udekrukker, potter og kurve, vi har faktisk ikke meget på lager fra sidste år, så se godt efter om du har noget du kan undvære. Kan stilles ved Ringgade 6 eller ved Multihuset – under ståltrappen.

Glas og zink  – krukker, skåle, fade Kan vi aldrig få for mange af – må stilles Ringgade 6 eller Multihuset.

Grene – friske – troldhassel, hyld med lav på, kastaniegrene, efeu ranker (mange) Birkegrene (hængebirk) spændende grene af alle slags. Stilles under ståltrappen inden 18.marts

Grønt til buketter, stilles under ståltrappen d. 18.-19. marts, giv gerne Vibeke 21144410 en melding om hvad hun kan forvente.

Udpustede æg ingen påske uden æg, der kan bruges uendelig mange æg. Så sæt pandekager og æggekage på menuen derhjemme og pust æg ud.

Sæt venligst navn på spand/kasse hvis de skal retur 

Frivillige til oprydning kl. 16. Efter en lang dag og forudgående forberedelser er der en del trætte bazar folk. Derfor er det guld hvis nogen kl. 16 vil stå klar og pakke borde og stole på plads, feje, moppe osv.

Det kræver ingen forkundskaber at hjælpe med at rydde op. I gamle dage tog det flere timer, nu kan det klares på 1-2 hvis der er friske kræfter til stede.

Frivillige hænder koordineres af Ingeborg Hjort 30116315 meld dig hos hende hvis du har tid  og lyst til at hjælpe før under og efter bazar.

 

Tovholdere

Dekorationshold (Jette 22905236)

Krukkehold (Louise 24931069 og Mette 29298902)

Bukethold (Vibeke 21144410)

 

 

 

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email