Edb cafe med Facebook – ekstra….

Endnu aften med fokus på Facebook. Onsdag d. 25. november 2015 kl. 19-21 i Simmersted Multihus.

Hvis ikke du er på Facebook endnu, så giv mig besked, så starter vi kl. 18 – kun for dem der ikke har en profil endnu.

Kl. 19 Går vi igang med grupper

Vi skal finde interessante grupper, det kunne være om planteavl, De glemte kagers klub, en gruppe hvor man sælger reservedele til din hobby, en gruppe hvor man kan udveksle erfaringer om lige det der interesserer dig.  Der er de underligste grupper på Facebook. Der er fx en der hedder “De glemte kager’s klub” og en anden hedder “Alle os med hund og humor”

Vi øver også at lave en ny gruppe og hvordan man laver opslag i gruppen. Så tænk over om der er noget du kunne tænke dig at lave en gruppe for.

Sikkerhed

Vi skal også kunne se på sikkerhedsindstillinger og hvor åbn vores profil er. Altså hvordan man sikrer at kun det man ønsker er offentligt er synligt for andre når man laver opslag.

Vi ser også på hvordan man deler sine venner ind i lister. Så kan man fx lave en liste med nær familie. Så når man laver opslag om familiære ting, så er det kun dem på familielisten der ser opslagene.

PS Hvis du ikke har en profil endnu, så vil jeg gerne at du giver mig besked på tlf 24931069 så jeg ved hvor mange der kommer kl. 18.

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email