Du kan stadig nå at tilmelde dig til Maugstrup Simmersted Holdet til Stafet for Livet 5.-6. september!

Så kører det for Maugstrup Simmersted Holdet – vi er nu 27 på holdet, og der er plads til mange flere. Vi håber, at du allerede har tilmeldt dig på vores hold ” Maugstrup Simmersted” til Stafet for Livet i Haderslev.

Jeg er selvfølgelig med på holdet og min virksomhed MVR Consult støtter naturligvis Stafet for Livet i Haderslev, og det kan du også gøre eller din virksomhed kan! Hvis du som privat person gerne vil støtte vores hold, men du ikke har mulighed for at deltage, så kan du også gøre det.

Sådan kan du være med til at støtte op om vores hold

· Deltage på vores hold ved at tilmelde dig på : https://www.stafetforlivet.dk/stafet/haderslev/deltag-til-stafetten/deltag-pa-et-hold/find og find Maugstrup Simmersted Holdet.

· Hvis du vil støtte med et kontant beløb så kan det indbetales direkte på vores hold på Stafet for Livet https://www.stafetforlivet.dk/stafet/haderslev/stoet/stoet-et-hold

· Du kan også støtte os pr. omgang der bliver gået/løbet – mail jytte@mvrconsult.dk

· Hvis du har noget som du/I kan donere til holdet, det kan være vand, juice, sodavand, kaffe eller forplejning, så send en mail til holdleder Jytte Schmidt jytte, eller ring på 23448213, så aftaler vi det praktiske.

Vi ses i Haderslev til Stafet for livet den 5.-6. september.

Med venlig hilsen

Jytte Rabæk Schmidt mobil 23448213

MVR Consult støtter Maugstrup Simmersted holdet til Stafet for Livet i Haderslev, det samme kan din virksomhed gøre!

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori

Aktivitetskalender

Få nyheder som email