Dit skur trænger til oprydning

Påskebazaren nærmer sig nemlig med hastige skridt.  Til Påskebazar plejer der jo at være en masse krukker og kurve med forårsblomster. Det er der også i år, men vi mangler faktisk lidt potter og krukker.  Så hvis du har nogen du vil give til den gode sag, så sæt dem ved Multihuset (ved ståltrappen) eller hos Mette Patzer, Ringgade 6 Maugstrup. Alt muligt kan bruges, maler blikspande, zinkbaljer, trækasser og hvis nogen har en hul træstamme kan vi sandelig også bruge den. Måske har du noget helt andet som der kan plantes i, vi har før haft støvler tilplantet så vær ikke bange for at komme med noget utraditionelt.

Plastikkasser  og kompostjord

Vi savner også nogle plastikkasser af den slags som bland selv slik kommer i. Er der nogen der kan skaffe sådan nogen? Ring til Mette Patzer 29298902 hvis du hjælpe med det.

Når du nu har ryddet op i skuret, så skal du sikkert på genbrugspladsen. Vi har brug for et par baljer kompostjord fra genbrugspladsen… Hvem har lyst at hente det og stille det ved bagsiden af Multihuset…. giv besked til Louise (24931069) hvis du kan hjælpe med det.

Det var vist dagens efterlysninger, men der kommer flere, så husk at tjekke Maugstrup Tidende.

Krukketilplantning og dekoration

Bliver i år fredag d. 18. marts fra kl. 13 til 22.  Du bestemmer selv hvornår du har tid at hjælpe. Giv gerne besked til tovholderne hvornår du har mulighed for at hjælpe. Det er også fint hvis du bare dukker op og hjælper med hvad der nu skal ordnes. Der om fredagen mange jobs, lige fra at vaske jord af påskeliljeløg til at sætte aftensmad på bordet. Der er aftensmad (rugbrød og pålæg tror jeg) til dem der er der omkring den tid.

Dekorationshold (Jette 22905236)

Krukkehold (Louise 24931069 og Mette 29298902)

Bukethold (Vibeke 21144410)

Klik for at læse flere indlæg i samme kategori ,

Aktivitetskalender

Få nyheder som email